Implementare, integrare Smart Home – Case Inteligente

descărcare
images (4)
descărcare (1)

          Automatizarea clădirilor este controlul automat centralizat al instalațiilor de încălzire, ventilație și aer condiționat ale clădirii, al sistemelor de iluminat și al altor sisteme prin intermediul unui sistem de management al clădirii sau al unui sistem de automatizare a clădirilor (BAS). Obiectivele automatizării clădirilor sunt îmbunătățirea confortului ocupanților, funcționarea eficientă a sistemelor de construcție, reducerea consumului de energie și a costurilor de exploatare, precum și îmbunătățirea ciclului de viață al utilităților.

Ce este Smart Home Technology?

        Automatizarea, monitorizarea si controlul locuintei  prin împerecherea gadget-urilor dvs. Telefoane, tablete Pc-uri,  Integrarea si actionarea posibilitati creeari de scenarii prin senzori de prezenta si butoane de comand generalizate si generale, Tehnologia Smart home este utilizată în multe aplicații , variind de la funcții de bază, cum ar fi:

Control lumini, control temperatura, control si difuziune sunet, muzica, apoi trecand la aspecte mai avansate ale casei, cum ar fi: control sisteme de securitate, control aparate de bucatarie, control dușuri și chiuvete, control acces si video acces. Lista este în creștere. Sistemul  permite proprietarilor de case să înțeleagă mai bine ce se întâmplă acasă, fără a fi chiar acolo. Spatiul reactionand singur la diferite intruziuni. ex: in caz de inundatie, senzorul opreste apa, in caz de efractie , coboara jaluzele, in caz de incendiu apeleaza singur pompierii.

Beneficiile tehnologiei Smart Home

        Nu numai că tehnologia Smart Home oferă proprietarilor momente de liniște atunci cand sunt plecati, are și alte avantaje surprinzătoare. Tehnologia implementata in spatiul de locuit  permite o mai mare eficiență si gestiune energetică, deoarece lumina și temperatura pot fi controlate mult mai eficient , iar echipamnetele ce sunt conectate la aplicații inteligente sunt operate cu consum redus de energie. 

Funcția de bază a unui asemenea concept este de a  menține microlimatul într-un interval de timp si parametri specificati, asigură iluminarea camerelor pe baza unui program de ocupare, monitorizează performanțele și defecțiunile dispozitivelor în toate sistemele și oferă alarme pentru defecțiuni, pentru personalul de întreținere al clădirii. Un Management corect ar trebui să reducă costurile de exploatare și costurile de întreținere, comparativ cu o clădire necontrolată. 

Componenta sistemelor

  • Webserver – face interfatarea sistemelor cu internetul si aplicatiile mobile
  • Central unit – executa managementul sistemului , executa scenarii, cotroleaza si actioneaza relee.
  • Butoane , senzori, terminale – elemente de comutatatie prin care transmitem sistemului comenzi manuale.
  • Actuatoare – reprezinte grupe de relee ce actioneaza diferite elemente din sistem.
  • Device de imput , Radio
  • Sisteme de antiefractie
  • Sisteme de video control acces,
  • Interfoane, video interfoane 
Cobolatori  Telefon   
Proiectare Autorizata –  Bunea Florin  0724810601
Departament Tehnic – Elena Stoica    
Integrare ofertare  Smart – Eremia emil   0723637077

* Putem oferta fara TVA aferent manopera pentru persoanele fizice.
** In costul devizului sunt incluse si materialele ce urmeaza a fi folosite.

Sisteme – Furnizori Brand 
KNX – Gewiss, Siemens, ABB
ESC Legrand, Biticino
Mod Bus – specific Inels

* Putem oferta fara TVA aferent manopera pentru persoanele fizice.
** In costul devizului sunt incluse si materialele ce urmeaza a fi folosite.

Pentru ofertare si informatii vezi Contact

Pentru o evaluare din punct de vedere financiar va rugam a ne prezenta urmatoarele documente: Proiect de arhitectura, Autorizatie de Constructie, Anuntul inceperea lucarilor vizat de catre ISC.